Woop! Woop! Jij gaat bijna op vakantie en je hebt er superveel zin in. Het enige nadeel vind jij die lange heen- en terugreis… Check hier 10x tips tegen verveling onderweg!

#1. Films of series kijken

Soms kan je in het vliegtuig naar leuke films of series kijken. Als je met de auto op reis gaat, kan je bijvoorbeeld een film downloaden en die tijdens de rit bekijken.

#2. Maak een reisplanning

Weet je al wat je allemaal gaat doen op vakantie? Zijn er dingen die je écht wilt doen of gezien wilt hebben? Maak dan een reisplanning!

#3. Muziek luisteren

Maak voor je vakantie een lijst op Spotify met de leukste summersongs. Vergeet je oortjes niet mee te nemen.

Check hier jouw zomerhoroscoop!

#4. Een boek lezen

Vergeet niet een stapeltje boeken of je e-reader mee te nemen op vakantie. Word je misselijk van lezen in de auto? Je kan ook een luisterboek kopen en naar een boek luisteren!

#5. GIRLZ lezen

Heb jij de nieuwste GIRLZ én het GIRLZ Zomerboek al gekocht? Zo hoef jij je echt niet meer te vervelen tijdens jouw lange reis.

#6. Handlettering oefenen

Superhip! Neem een paar enveloppen of blanco kaartjes mee die jij kan versieren tijdens je rit, zodat je na je vakantie leuke kaartjes kan sturen naar je friends.

Check hier welke zomersong bij jou past!

#7. Spelletjes doen

Je kan spelletjes doen op je phone of tablet, maar je kan ook zelf spelletjes meenemen. Ook leuk: een boekje met sudoku’s of kruiswoordpuzzels. En heb jij nog een Nintendo? Meenemen!

#8. Geniet van de omgeving

Met de auto kom je vaak langs supermooie plekken. Lekker uit het raam kijken en genieten van de omgeving: zo ben je snel weer een paar uur verder.

#9. Ga schrijven

Heb jij het druk gehad de laatste tijd? Neem een notitieboekje en een pen mee. Misschien vind je het fijn om wat van je af te schrijven. Je kan ook een reisdagboek bijhouden, een blog schrijven of een verhaal verzinnen.

#10. Tekenen

Is het lang geleden dat jij hebt getekend? Tijd om je skills weer eens te laten zien!

Test hier wat jouw droomvakantie is!

[shoppable_snippet id=13e9]

Check ook of jij klaar bent voor een vakantie zonder je ouders!