Oh no, nog meer slecht nieuws bij One Direction: het is over en uit tussen Louis Tomlinson en zijn long-term girlfriend Eleanor Calder. De twee ex-tortelduifjes zouden al een paar weken geleden uit elkaar zijn gegaan. ‘Ze hebben het nog niet eerder bekendgemaakt, omdat ze eerst wat tijd voor zichzelf nodig hadden om dit te verwerken’, aldus een vriend van Louis tegen People Magazine.

‘Louis is er erg verdrietig om’, zegt een vriend van de hunk. ‘Hij deed zijn best om het weer goed te krijgen, maar het was gewoon onmogelijk. Louis is negen maanden per jaar van huis, ze zijn uit elkaar gegroeid.’ Eleanor woont en studeert in Manchester, terwijl de populaire zanger met 1D de hele wereld over vliegt en overal optreedt. Het stelletje had sinds de herfst van 2011 een relatie met elkaar.

Too much stress
There is a lot going on bij One Direction, want de band is de laatste tijd veel in het nieuws. Zayn Malik maakte laatst al bekend dat hij vanwege te veel stress een pauze neemt van de On The Road Again Tour. Er gaan zelfs geruchten dat Zayn uit de band zou willen stappen! Maar de kans is groot dat Zayn hier na een rustperiode weer anders over denkt, aldus een bron tegen de Britse krant Daily Star. Hmm.. misschien moeten alle 1D boys even een weekje op vakantie om tot rust te komen?

Lees ook: Zayn tijdelijk gestopt met One Direction tour!