enge films mannen kan niet tegen overgeven man doet vieze dingen

4x enge films

IEUW! Denk maar even twee keer na of je deze enge films wilt zien: ze zijn zo scary, je valt nooit meer in slaap! Wil je ze toch zien, zorg dan voor een mannenrug en een heleboel kussens, waar je je achter kunt verschuilen.

1. Paranormal activity

Nope, nope en nog eens nope. Inmiddels bestaan er al 6 delen van deze verschrikkelijk enge film. Wij raden het je niet aan om deze film te kijken als je niet zo van horrorfilms houdt.

2. Rings/The Ring

Enge meisjes met enorm lange haren en in witte jurkjes voorspellen niet veel goeds. In alweer het derde deel van The Ring filmserie, heeft een man nog maar zeven dagen te leven na het zien van een videoband. Yikes!

3. The Call

Casey wordt gekidnapt door een serial killer. Wanneer ze wakker wordt in de klep van een auto, belt ze 911. Minutenlang heeft ze Jordan aan de telefoon en proberen ze er met man en macht achter te komen waar Casey is en waarom ze is ontvoerd. Knijpen in de hand van je crush is toegestaan!

4. The Woman In Black

Daniel Radcliffe mag dan wel in deze film spelen, hij lijkt totaal niet op Harry Potter in deze movie. Daniel komt in de film terecht bij een afgelegen donkere villa waar het spookt. Yuk!

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hou jij van enge films?

Gerelateerde artikelen