Yay! In februari komen er weer awesome movies in de bios. Wij zetten de leukste voor jou op een rijtje.

Every Day

De 16-jarige Rhiannon ontdekt dat haar vriendje Justin voor een dag is overgenomen door A, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. A zoekt Rhiannon steeds vaker op, elke dag in een ander lichaam. Als Rhiannon en A gevoelens voor elkaar krijgen, beginnen zij aan een complicated lovestory.

Deze film is vanaf 22 februari te zien in de bioscoop.

 

Gek van Oranje

Het is 2010 en Nederland staat in het teken van het WK voetbal in Zuid Afrika. Alle voetballiefhebbers zijn gefocust op de wedstrijden en de support, terwijl zij die niks met voetbal te maken willen hebben vol verbazing toekijken hoe de Nederlanders opgaan in de oranjegekte. Een situatie waarin mensen naar elkaar toe, of juist uit elkaar groeien. Een hilarische feel good movie!

Deze film is vanaf 15 februari te zien in de bioscoop.

 

The Florida Project

De 6-jarige Moonee woont met haar 22-jarige moeder in een motel op het terrein van Disney World Florida. Het is zomervakantie en terwijl haar moeder Halley probeert te genieten van haar jaren als twintiger, haalt Moonee samen met haar vriendjes kattenkwaad uit op het terrein. Motelmanager Bobby is echter nogal bezorgd over de vrije opvoeding van Moonee…

Deze film is vanaf 8 februari te zien in de bioscoop.

 

I, Tonya

Al van jongs af aan is Tonya een natuurtalent in kunstschaatsen. Zij is hard aan het trainen voor de Olympische Spelen, tot een van haar concurrenten wordt aangevallen door een ingehuurde crimineel. Als het blijkt dat de man van Tonya die crimineel heeft ingeschakeld, staat haar toekomst in kunstschaatsen uit het niets op het spel.

Deze film is vanaf 22 februari te zien in de bioscoop.

Enjoy, girls!

 

Lees ook:

Beeld: 123RF