Vakantie is heerlijk! Maar na een paar dagen krijg je ook momenten waarop je je gaat vervelen. Dat is de perfecte tijd om de leukste series te bekijken. En gelukkig zijn er online genoeg series te vinden waarmee jij je kan vermaken. Hier vind je een paar aanraders!

Pretty Little Liars
PLL draait om de 4 beauties Spencer, Hanna, Aria en Emily. Na de mysterieuze verdwijning van hun vriendin Alison groeien de meiden uit elkaar. Een jaar later krijgen zij allemaal geheimzinnige berichtjes van ene ‘A’. Is dit Alison of wil iemand anders hun levens verpesten? Klik hier om de serie te bekijken.

The Carrie Diaries
Deze serie neemt je mee in het leven van fashionable Carrie (de jonge versie van Carrie uit Sex and the City). Het speelt zich af in de jaren ’80, maar ook anno 2013 zijn Carries problemen heel herkenbaar. Ze wordt voor het eerst verliefd, krijgt nieuwe vrienden, moet dealen met haar onzekerheden en heeft niet de makkelijkste familiesituatie. En dit alles in New York City! Klik hier om de serie te bekijken.

Jane by Design
Jane is een tiener die droomt over een baan als modeontwerpster. Deze droom komt heel dichtbij wanneer zij wordt aangezien voor een volwassene en mag werken voor een wereldbekende fashion designer. Dit is alleen niet zo makkelijk, ze zit namelijk nog op school! Hoe gaat zij dit volhouden? Klik hier om de serie te bekijken.

The Lying Game
Weeskind Emma is een echte pechvogel. Op een dag ontdekt zij dat ze een tweelingzus genaamd Sutton heeft, die geadopteerd is door een steenrijk echtpaar. Het lijkt alsof zij het perfecte leventje leidt. Sutton vraagt aan Emma of zij zich als haar wil voordoen, zodat zij op zoek kan gaan naar hun biologische moeder. Emma doet dit met plezier, totdat Sutton vermist wordt. Wat moet Emma nu doen: alles opbiechten of zich voor blijven doen als haar tweelingzus? Klik hier om naar de serie te gaan.