films series drive-in bioscoop Videoland films gezien moet hebben Modo Avião kerstfilms winterfilms bioscoop april juni

5 films die je wil zien in de bios deze winter!

De winter is de perfecte tijd om lekker naar de bioscoop te gaan. En gelukkig draaien er genoeg leuke films deze winter. Plan maar snel een biosdate met je bestie of je bae, want deze vijf films wil je zeker niet missen!

5 must-sees in de winter!

#1. Wonder
Auggie is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Omdat zijn ouders bang zijn dat hij niet wordt geaccepteerd, is hij nog nooit naar school geweest. En als hij toch naar groep 5 gaat, wordt hij in het begin steeds gepest. Een sad movie, maar wel heel erg mooi. Wonder draait nu in de bioscoop!

#2. Coco
Miguel loves music en hij droomt ervan om een famous muzikant te worden net als zijn idol Ernesto De La Cruz, maar muziek is verbannen in zijn familie… Fan van animatiefilms? Dan wil je deze zeker niet missen. Hij draait vanaf 29 november in de bios, bijna dus!

#3. Bad Moms 2
De Bad Moms zijn back! Dit keer moeten ze kerst zien te overleven en dat is nog heel wat met al die verplichtingen… Fun om samen met je bestie, zus en/of moeder naar deze supergrappige film te gaan! Vanaf 30 november in de bios.

#4. Gek van Geluk
Lena is een single mom en schrijft love songs. Maar omdat haar liefdesleven niet zo’n succes is, lukt het niet meer om nieuwe liedjes te schrijven. Dus, haar beste vriendin huurt een werkloze acteur in om Lena’s love life weer iets spannender te maken. Als dat maar goed gaat… Vanaf 7 december in de bios!

#5. A Wrinkle In Time
De vader van Meg is druk bezig met een experiment om te reizen door de ruimte, maar daardoor is hij ineens spoorloos verdwenen. Samen met haar broer en vriend gaat ze op zoek naar haar vader en krijgen ze hulp van magische wezens. Klinkt goed, right? Het is weer een Disney-film, dus dat wordt vast fan-tas-tisch! Wel nog eventjes wachten, want de film draait pas vanaf 8 maart 2018 in de bios.

[shoppable_snippet id=13ed]

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij binnenkort naar de film?

Gerelateerde artikelen