Voor mainiacs was het gisteren een sad day, want MainStreet kondigde aan te stoppen. Na vijf jaar vonden de boys dat ze alles hadden bereikt wat er te bereiken viel. Ze gaan zich nu richten op hun eigen projecten. Snik. Gelukkig wil dat niet zeggen dat jij niet meer kunt genieten van al het moois dat de boys de afgelopen jaren hebben gemaakt. Check hier de hoogtepunten!

#1. JSF
Tijdens het Junior Songfestival in 2012 werden de boys voor het eerst echt bekend. Wat een droppies zijn het hier nog, hè?

#2. Voorprogramma Justin Bieber
En het ging snel met hun fame, want in 2013 was MainStreet het voorprogramma van niemand minder dan Justin Bieber himself.

#3. De live optredens
Elk optreden van MainStreet was episch. Op het podium waren de boys misschien nog wel cuter dan in het echt. Wat een lucky girls die daar zo dichtbij mochten zijn!

Lees ook: Een kijkje achter de schermen bij Hart Beat

#4. De revanche op Giel
Een dieptepunt in de carrière van MainStreet was het optreden dat door Giel Beelen werd afgebroken, maar de boys lieten zich niet uit het veld slaan en namen revanche. Epic.

#5. Laatste videoclip
Dat het de laatste is, is of course geen hoogtepunt, maar de jongens hebben er wel een mooi afscheidsnummer van gemaakt. Snik. 

Lees ook: Interview met MainStreet