Zaterdag gaf One Direction zijn voorlopig laatste concert… Met een strakke show en een emotioneel moment aan het einde namen de boys voorlopig afscheid van hun fans. Gelukkig betekent dat niet dat je ze nu meteen al moet missen, want er zijn nog best wat 1D-momenten om naar uit te kijken. Check ze hier!

#1. Made in the A.M.
Het allerleukste is of course dat de boys je niet met lege handen laten staan tijdens hun break. Net voordat ze met pauze gaan, lanceren ze op 13 november nog even hun nieuwe album Made in the A.M. zodat jij iets hebt om van te genieten als ze niet meer elke dag in het nieuws zijn.

#2. Eigen emoji’s
Over dat album kun je vervolgens in stijl appen, want sinds een paar dagen hebben de boys hun eigen emoji’s. Hoe awesome is dat?

Doe de test: Wat is jouw One Direction life song?

#3 Finale X factor
De boys begonnen hun carrière natuurlijk tijdens X factor en dat zijn ze niet vergeten. In het weekend dat ze hun nieuwe album releasen, treden ze ook op tijdens de Britse finale van X factor. Dat wordt kijken!

#4. AMA
Het optreden tijdens X factor is niet het enige wat we gaan zien van de boys. Ook tijdens de AMA’s op 22 november gaan ze nog shinen.

#5. Liam en Louis gaan schrijven
En misschien wel het beste nieuws van allemaal… Er wordt hard gewerkt aan nieuwe muziek! Louis en Liam willen een deel van hun pauze gebruiken om nieuwe nummers te gaan maken. 

Check hier het filmpje waarmee 1D hun fans zaterdag bedankten

Lees ook: 10 redenen waarom One Direction de leukste boyband ever is