Zit jij elke zondagavond helemaal klaar voor de Lads en Lassen van Geordie Shore? Of heb je de nieuwe afleveringen tot nu toe gemist? Dan is dit je kans om alsnog te gaan kijken! Wij zetten 5 redenen waarom Geordie Shore een must-watch is voor je op een rijtje.

#1. Al jouw gênante acties lijken ineens veel minder gênant
Die keer dat je op tijdens het dansen op de tenen van je crush ging staan, was niet leuk, maar valt in het niet bij de acties van de Geordies. Jij hebt tenslotte nooit over de grond gerold tijdens een schuimparty, omdat je te dronken was om op te staan. Wat vervolgens wereldwijd is uitgezonden. Nope, jouw leven is echt veel minder embarrassing dan Geordie Shore en it makes you feel good.
 
#2. Het is goed voor je Engels
Of je er een hoger cijfer voor je toets mee haalt, is de vraag, maar je leert in elk geval lekker veel straattaal van Geordie Shore. Haway man!

#3. Het heeft de beste girl fights
Ruzie maken met je BFF is nooit meer hetzelfde nadat je Geordie Shore hebt gekeken. Ineens lijkt alles wat je roept heel verstandig en… braaf. Zelfs als je echt woedend bent.

#4. Je leert veel over relaties
Het is aan, uit, toch weer aan, toch weer uit, er is seks met een ex, het is uit, aan, er wordt vreemdgegaan, uit en dan toch maar weer aan. En dat allemaal in twee weken. Ja… de relaties in Geordie Shore zijn lekker soapy. Weet jij tenminste hoe het niet moet.

#5. Hotte boys
De Lads uit Geordie Shore zien er behoorlijk goed uit. Om dat te bewijzen, duiken ze op random momenten op zonder shirt. Niet verkeerd. Helemaal niet verkeerd.

Geordie Shore wordt elke zondag om 22.00 uur uitgezonden op MTV