Martin Garrix is genomineerd voor een Hittegolf Award van Hitkrant! De 17-jarige dj moet het opnemen tegen andere Nederlandse hotties als Manuel Broekman, Guido Spek en Rein van Duivenboden. Maar wij denken dat hij grote kans maakt op de award en dat bewijzen we met de volgende vijf redenen.

1. Hij is muzikaal
Met zijn hit Animals laat hij iedereen horen dat hij vette dj skills heeft! Hij is zelfs zo goed dat hij een remix mocht maken voor Christina Aguilera’s nummer Your Body.

2. Hij reist de hele wereld over
Als dj reist mister Garrix de hele wereld over om in de vetste clubs op te treden. Hij tourt onder andere door Azië, Australië en Amerika. Wauw!

3. Hij is bescheiden
Martin geeft toe dat hij regelmatig via Instagram en Twitter hartjes toegestuurd krijgt. De dj vindt de aandacht wel grappig, maar als er gillende meiden voor zijn hotel staat, vindt hij dat toch een beetje eng. Aaah, schattig!

4. Hij maakt gekke selfies
Op Instagram gaat Martin helemaal uit z’n dak en maakt hij de leukste selfies. We zien vette optredens, privéjets en andere artiesten voorbijkomen. Zo vet!

5. Hij is superknap
Last but definitely not least: hij is superknap! Met zijn zwoele blik en smooth kapsel verovert hij elk meisjeshart.

Stem op jouw Hittegolf Hunk!
Ga naar Hittegolfawards.nl om je stem uit te brengen op Martin Garrix of je andere fave hunk! Check snel de site voor alle genomineerden! De awards worden op 2 juli uitgereikt in Brothers in Bunnik. Jij kunt erbij zijn! Bestel dan nu je kaarten (€14,95 pst) via Hittegolfawards.nl.