No Valentijn, no worries! Speciaal voor jou en je best friend organiseren wij een Every Day GIRLZ, CosmoGirl en Hitkrant movie date.

Over de film

De 16-jarige girl Rhiannon leidt een écht tienerleven. Maar wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet hetzelfde is. Hij zegt dat hij zich niets meer van de dag ervoor kan herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Crazy, baby…

Alles wordt alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam…. Ze wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Zo romantisch!

Movie date

Wil jij op 14 februari om 18:50 samen met je bestie naar deze movie in de Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht? Vul dan snel het formulier hieronder in. En maak kans om aanwezig te zijn op de leukste Valentijn movie date ever! Good luck, babes.

Lees ook: