Gisteravond was het alweer tijd voor aflevering 14 van Temptation Island en er is weer genoeg juicy stuff om over te schrijven. Heb jij al gekeken of loop je al een aflevering voor? Check snel wat er allemaal is gebeurd in aflevering 14.

Temptation Island highlights van de dreamdates

#1. Vanessa laat verleider Matthew in haar bed

Vanessa heeft met Jeremy afgesproken dat ze niet in hetzelfde bed slapen als de verleiders, ook niet tijdens de dreamdates. Hier houdt Vanessa zich natuurlijk aan, maar alleen als er camera’s bij zijn. Zodra deze weg zijn, mag hij opeens wel bij haar in bed liggen. Wie was er hier nou sneeky?

#2. Fabrizio probeert het nog maar een keer

Danielle neemt Fabrizio mee op dream date. Fabrizio was in de vorige afleveringen opeens klaar met Danielle, maar tijdens de date wil hij haar toch nog overtuigen dat er een relatie in zit voor hen hun twee. Too bad voor Fabrizio, want dit gaat echt niet gebeuren!

#3. Uhm..Tim? Je weet het nog niet, maar Cherish is gone

Na de eerste keer dat Tim en Cherish hadden gezoend heeft het ongeveer drie dagen geduurd voordat Cherish toch inzag dat het geen huisje, tuintje en kindje werd voor haar en Tim. Tim weet dit alleen nog niet. Awkward!

#4.  Kevin komt weer met een hilarische uitspraak

Iedereen weet allang hoe het zit met Kevins liefdesleven. We thought! Tijdens het inpakken voor de dream date pakt hij de string van Cloë op en zegt hij mega serieus: ‘Is deze van jou of van mij?’ Lol!

#5. Deborah gaat niet in op Gino

Waar het eerst leek of Deborah een zwak begon te krijgen voor Gino, plaatst ze hem nu superhard in de friendzone. Ze wil zelfs niet in hetzelfde bed slapen, ook niet nu Tim haar helemaal is vergeten.

#6. Mezdi, waarom doe jij nog moeite?

Everybody knows dat Danielle jou echt never nooit meer gaat vergeven. Stiekem weet jij dat zelf ook. Waarom doe je dan nog steeds of je prince charming bent? Iedereen weet toch al wat jij stiekem in de badkamer doet. Busted!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

Lees ook:

Beeld: Televizier.nl