couples charles melton camila mendes

5x couples die IRL en op je beeldscherm een relatie hebben

Wij zwijmelen altijd weg als we Betty en Jughead of Nancy en Jonathan zien op ons beeldscherm. Maar wist je dat deze acteurs ook in real life couples zijn? Check hier stelletjes die in films/series en in het echt een relatie hebben. Cute!

 Cole Sprouse & Lili Reinhart

Dit zijn echt twee cuties bij elkaar. In Riverdale spelen ze love couple Betty en Jughead maar in het echt zijn ze ook superleuk samen. We love it!

Natalia Dyer & Charlie Heaton

Wij wilden dat Nancy en Jonathan een couple werden in Stranger Things en nu zijn ze ook nog eens in real life een stelletje. Supercute!

Camila Mendes & Charles Melton

We love Charmila! Camila en Charles zijn het tweede Riverdale-stelletje. Ze zijn zo schattig samen op social media en de cast vindt het altijd funny om ze een beetje te teasen, hihi.

Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Dit getrouwde stel is misschien wel één van de bekendste love couples in Hollywood. Miley en Liam ontmoetten elkaar op de set van The Last Song. Ze zijn superschattig samen en hebben al heel wat jaren een relatie. Na een aantal break-ups en drama hebben ze elkaar toch weer gevonden. #truelove

Tom Holland & Zendaya

Tom en Zendaya speelden een couple in twee Spiderman-movies. Ze hebben hun relatie nooit bevestigt, maar er gaan al jarenlang geruchten dat Tom en Zendaya een love couple zijn. Volgens verschillende bronnen zouden ze het geheim willen houden en zijn ze stiekem maar al te graag samen. Cute!

Beeld: Instagram

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn jouw fave couple?

Gerelateerde artikelen