Tiktok tiktoks

5x Items die compleet viral gingen op TikTok

Zit jij vaak op TikTok? Dan heb je vast een boel producten voorbij zien komen die compleet viral gingen op de app. Ze gingen de hele wereld over en waren op veel plekken in no-time uitverkocht. Wij zetten ze voor je op een rijtje ( + shoplink!).

Gekleurde LED-lampjes

Je hebt deze vast bij een hoop TikTokkers voorbij zien komen: gekleurde LED-lampjes. Deze strip met lampjes plak je op de randen van je muur en kan je veranderen in allerlei verschillende kleuren. Cool!

lamp
SHOP

Mood squid

Dit item is voor iedereen die het lastig vindt om te laten merken in wat voor mood ‘ie is. Deze octopus kun je twee kanten op vouwen, waardoor iedereen gelijk kan zien of ze een gezellig praatje met je kunnen komen maken, of je juist met rust moeten laten.

tiktok
SHOP

Burn After Writing boek

Dit boek is geschreven door Sharon Jones en het idee is dat het boek voor jou is, en voor jou alleen. In tegenstelling tot social media, deel je in Burn After Writing juist niks met anderen. In de journal staan allerlei bijzondere vragen, zoals ‘De laatste keer dat je “Ik hou van je” heb gezegd’ en ‘I zou willen dat ik …. nooit ontmoet had’. Alleen voor jouw ogen bestemd.

burn after writing
SHOP

Telescopic mascara

We zien vaak goede mascara’s voorbij komen op TikTok, en zo ook de ‘Telescopic‘ mascara van L’Oréal Paris. De mascara bestaat al een paar jaar, maar is nu helemaal heruitgevonden door TikTokkers. De mascara zou zelfs de kortste wimpers een volume boost geven.

mascara
SHOP

Sterren project

Met dit kleine apparaatje kun je je kamer met één druk op de knop omtoveren tot een prachtig sterrenstelsel.

tiktok
SHOP

Lees ook:

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen