Holidate Unit 02304 R

5x films op Netflix die je moet kijken als je de Holidate leuk vond

Okay, Kerstmis mag dan al wel voorbij zijn, but we still love de film Holidate. Jij ook? Dan zijn deze films op Netflix ook iets voor jou. Veel kijkplezier!

Falling Inn Love

In de zoetsappige movie Falling Inn Love volgen we Gabriela die deelneemt aan een wedstrijd waarbij ze een herberg kan winnen. Ze wint, maar de herberg is supervervallen. Ze besluit het gebouw te renoveren en ontmoet dan een knappe aannemer die haar daar wel bij wil helpen. De twee worden goede vrienden en Gabriela leert de mensen uit het dorp steeds beter kennen.

Love, Guaranteed

In deze leuke romantische komedie is Nick al op 986 dates geweest via een datingwebsite. De website garandeert liefde, maar dat is bij Nick dus nog niet bepaald gelukt. De boy wil de datingwebsite graag aanklagen en vraagt hiervoor advocate Susan. Zij neemt de job, want ze kan het geld wel gebruiken. Naarmate de zaak vordert, krijgen Nick en Susan gevoelens voor elkaar. Wordt Susan de 987e vrouw waarmee Nick op date gaat? 

Lees ook: 9x films op Netflix die je wil zien als je fan bent van The Kissing Booth

Set It Up

In Set It Up volgen we twee assistenten, Harper en Charlie, die werken in New York. Hun bazen zijn addicted to work en dat is best lastig voor hun personeel. Harper en Charlie verzinnen een oplossing en organiseren een date voor hun twee leidinggevenden. Maar of dat helemaal goedkomt?

A California Christmas

Dit is dan misschien een kerstfilm, maar dat maakt ons helemaal niks uit. A California Christmas gaat over rijke Joseph die moet doen alsof hij een boerenknecht is om een boerin ervan te overtuigen haar land vóór de feestdagen te verkopen. Als het hem niet lukt, raakt hij zijn baan in het familiebedrijf kwijt. Oh oh…

Hitch

In Hitch zien we hoe Alex (Will Smith) mannen helpt met het vinden van liefde. Hij organiseert de eerste drie dates van zijn cliënten en stiekem is Hitch verantwoordelijk voor honderden huwelijken in New York. Wanneer Sara, verslaggeefster voor een roddelblad, in aanmerking komt met Hitch komt haar persoonlijke én professionele leven overhoop te liggen.

Lees ook: Hier kun je binnenkort alle films van Het Huis Anubis bingen

Beeld: Netflix / Steve Dietl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen