Yay, onze covergirl Annegien heeft het supertoffe boek Imagine, Shoot, Create geschreven. Een absolute must voor elke girl die van fotografie en Instagram houdt!

#1. Het boek inspireert je om zelf creatief aan de slag te gaan! Annegien begon op haar dertiende met het Instagramaccount fetching_tigerss en inmiddels heeft ze meer dan 860K volgers. Oh my gosh, zo cool! Maybe bedenk jij na het lezen van Imagine, Shoot, Create ook wel een geniaal idee.

#2 Annegien geeft stap voor stap tips voor dé perfecte foto. Inclusief handige tips over het licht, de locatie en de bewerking. Na het lezen van dit boek is fotograferen never nooit meer hetzelfde.

#3 Het is natuurlijk supertof om foto’s op Insta te bekijken en te liken, maar het is nog veel toffer om ze voor altijd op papier te hebben. Zo vindt ook Annegien! En superhandig, in een boek kan je er zelf aantekeningen bij zetten!

#4 Imagine, Shoot, Create bevat nieuw en nooit eerder gepubliceerd werk en het vertelt de verhalen achter de foto’s van Annegien. Inclusief werk van andere fotografen die de girl supergoed vindt en heel veel meer. Awesome.

#5 Annegien is uitgeroepen tot de Beste Instagrammer 2017. Hallo, het is dus overduidelijk dat jij dit boek moet hebben!

Wist je dat wij  Imagine, Shoot, Create ook 20x weggeven? Winnen? Check de nieuwe GIRLZ!

Beeld: Instagram @fetching_tigerss, Lisa de Wolf