boeken vaderdag vaderfiguur vaderdagcadeaus geen vader vaderdag kaart vaderdag cadeautjes familie

5x leuke boeken voor Vaderdag

Woepsie! Zondag is het al Vaderdag en jij hebt nog niks geshopt. Misschien is één van deze boeken iets voor jouw pa? Check it out!

Twan Huys – Wandellust

Houdt jouw vader van de natuur en van wandelen? Dan is dit boek echt iets voor hem. De oud-presentator van Nieuwsuur neemt ons mee op wandeltocht door heel Nederland. Je koopt het boek voor €19,99.

VADERDAG BOEKEN

Khalid Kasem – Abdelhak Nouri

Op 8 juli 2017 zakt Abdelhak Nouri in elkaar op het voetbalveld tijdens een oefenwedstrijd van Ajax. Hij heeft een hartstilstand gehad en dit heeft voor ernstige hersenschade gezorgt. Dit boek vertelt voor het eerst het verhaal van Abdelhak vanuit het perspectief van zijn familie en vrienden. Je koopt het boek voor €21,99.

9789048848782 Fcovr

Jord Althuizen – Burgers & BBQ Bites

Het zonnetje schijnt volop volgende week, dus tijd om je vader een kookboek cadeau te doen op Vaderdag. In dit boek van Jord staan een hele hoop bbq-recepten van heerlijke sandwiches tot yummie taco’s. Je koopt het boek voor €22,50.

vaderdag boeken

Louis van Gaal – LvG

Is jouw vader een echte voetbalfan? Dan kan dit boek niet ontbreken in zijn collectie. In dit boek gaat van Gaal in op allerlei periodes uit zijn voetbalcarrière; van Bayern München tot het Nederlands elftal. Het boek wordt aangevuld door teksten van andere voetbalnamen zoals Robin van Persie, Arjen Robben en Frank Rijkaard. Je scoort het boek voor €22,99.

9789046826683 Fcovr

Wilfried de Jong – De man en zijn wielerverhalen

Is jouw vader meer een wielrenner dan een voetballer? Dan is dit hét boek. Wilfried de Jong schrijft al dertig jaar over wielrennen. In dit boek zijn zijn columns en korte verhalen gebundeld tot een ‘wielerbijbel’. Je koopt het boek voor €22,50.

9789463810401 Fcovr

Geef je jouw vader boeken cadeau met Vaderdag of heb je een ander leuk cadeautje gekocht?

Lees ook:

Beeld: iStock, AKO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen