Disney+ films series Disney-film disney-karakter

5x leuke films en series op Disney+

Heb jij ook Disney+? Dan heb je vast al heel wat films bekeken! Wij hebben onze vijf favoriete films en series, die op Disney+ staan, onder elkaar gezet, zodat jij nog meer kijkvoer hebt deze week.

High School Musical

Yay! De drie films van High School Musical staan op Disney+. We love de avonturen van Gabrielle, Troy en de andere Wildcats. Ken jij alle songs nog?

Disney live-actionfilms

Disney heeft al een paar originele Disney-films opnieuw gemaakt in live action; deze staan allemaal op Disney+. Welke film ga jij als eerste kijken? Beauty And The Beast of The Jungle Book?

Disney Klassiekers

Als je aan Disney denkt, denk je natuurlijk meteen aan de klassiekers. Doornroosje, Assepoester en De Kleine Zeemeermin; ze staan allemaal op Dinsey+. Welke Disneyprinses is jouw favoriet?

Hannah Montana

De serie Hannah Montana met Miley Cyrus is iconic. In de serie serie probeert Miley haar beroemdheid als popzangeres geheim te houden. Van deze leuke serie staan alle vier de seizoenen op Disney+.

Boy Meets World

Heb jij de show Girl Meets World gezien? Dan is dit ook een leuke serie om te kijken. Het is een Amerikaanse show waarin je het dagelijks leven meemaakt van Cory Matthews die opgroeit van jonge jongen tot een getrouwde man.

Lees ook:

Beeld: Instagram @disneyprincesses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen