podcast droog bf vriendje

5x leuke podcasts

Ben jij al helemaal verslaafd aan podcasts of heb jij er nog nooit een geluisterd? Een podcast is een audio-uitzending die je overal kunt luisteren. Super chill! Luister ze tijdens het uitlaten van je hond, tijdens het sporten of gewoon lekker op de bank. Wij zochten vijf leuke podcasts voor je uit.

Fufu & Dadels

Hou jij van girltalk met inhoud? Dan is Fufu & Dadels de podcast voor jou. In deze podcast praten toffe chicks van kleur over fuckboys, tradities, seksualiteit, mentale gezondheid en nog veel meer. De girls zijn absoluut niet bang om een taboe te doorbreken en zorgen samen voor leuke en leerzame afleveringen. 

podcast

Yous & Yay: New Emotions

In de podcast Yous & Yay: New Emotions spreken Sef en Pepijn elke maand met inspirerende mensen. Het leuke aan deze podcast, is dat iedereen welkom is. De afleveringen zijn grappig en duren ook nog eens extra lang. Yes!

Gurls talk

Ben jij goed in Engels? Gurls Talk zit vol zit met positieve vibes. Model, feminist en activist Adwoa Aboah praat in de verschillende afleveringen over problemen, mental health, kunst, seksualiteit, selfcare, relaties en educatie. We love it! 

Effe Relativeren

Effe Relativeren is een podcast van YouTuber Kaj Gorgels, waarin hij wekelijks een interessante gast uitnodigt. Hij praat met zijn gasten over van alles en nog wat. In een van de afleveringen kletst hij met Gaby Blaaser over de finale van de Bachelorette. Hierinvertelt Gaby over het programma, de mannen en haar ervaring met daten. Go check it out!

De brand in het landhuis

Ben jij gek op spannende verhalen? De brand in het landhuis is een podcastserie van de NPO. De serie gaat over een geheimzinnige brand, waarbij de bewoner van een groot landhuis om het leven komt. Simon Heijmans, gaat in deze serie opzoek naar de waarheid. 

Lees ook:

Beeld: Unsplash Wesley Tingey, Fufu & Dadels, Gurls Talk, NPO1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Replica Ap Watch Ebay
    Replica Ap Watch Ebay
    Reactie: a handsome Ulysse Nardin watch and fast shipping... thank you!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen