gossip girl reboot terug leukste series netflix gossip girl quiz

5x leukste series op Netflix om te bingewatchen

Verveel jij je ook al enorm en heb je geen flauw idee wat je nu weer eens moet kijken? Wij helpen je een handje, want met deze vijf leukste series op Netflix kun je uren – wat zeggen we: dagen, misschien wel weken – vooruit. Tijd om te bingewatchen!

Glee

De serie is alweer tien jaar oud, maar hij blijft leuk. In Glee zingen studenten verschillende populaire liedjes die perfect matchen met dingen uit hun leven. De groep bestaat uit compleet verschillende mensen, maar samen vormen ze uiteindelijk de supertoffe Glee Club. Als je van muziek, zang en dans houdt, is this the one for you. Kom maar op met alle 121 afleveringen van 45 minuten, hihi.

Friends 

Friends begon al in 1994 en het laatste seizoen kwam in 2003/2004 uit, maar gelukkig kunnen we in 2020 nog steeds genieten van deze funny serie. Wanneer je wil beginnen aan een leuke serie op Netflix waar je de komende weken zoet mee bent, dan is deze perfect. Er zijn 10 seizoenen met gemiddeld 24 afleveringen van ongeveer 23 minuten. Let’s go!

Gossip Girl

Wow, ook deze leuke serie heeft maar liefst 121 afleveringen online staan op Netflix. Iedere aflevering duurt ongeveer 40 minuten, dus daar kun je wel even mee vooruit. Gossip Girl gaat over een groep leerlingen op een privéschool die met alles weg lijken te komen. Maar een anonieme blogger bekijkt elke stap die ze zetten. XOXO Gossip Girl…

Once Upon a Time

Get ready voor zeven seizoenen a.k.a. 155 afleveringen vol met sprookjes. In Once Upon a Time gaat het over een vervloekt stadje Storybrooke. Er zitten sprookjesfiguren gevangen die geen happy ending kennen. Er is één iemand die de vloek kan verbreken: Emma Swan, de dochter van Snow White en Prince Charming, maar of dat haar gaat lukken? De serie is af en toe best wel spannend, maar ook superleuk!

Jane The Virgin

In deze super funny serie wordt Jane zwanger nadat ze per ongeluk bevrucht is met de sperma van Rafaël. En dit terwijl ze nog maagd is én super happy is met haar boyfriend Michael… Er staan inmiddels 81 afleveringen van de serie online van allemaal ongeveer 45 minuten lang. En stiekem hopen wij dat Netflix snel ook seizoen 5 online zet, hihi.

Nog niet genoeg keuze? Check dan onze Netflix-tips voor nog meer leuke series én movies.

Lees ook:

Beeld: @gossipgirll 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen