Yes, tijd voor een feestje! En wat is er nou leuker dan een themafeestje? Right, in onze ogen, niks. Dit zijn onze vijf favoriete themafeesten.  Tijd om je voor te bereiden!

Pyjamaparty

Duh! Een pyjamaparty mag niet ontbreken in dit rijtje met themafeesten. Nodig je friends uit in hun leuke pyjama’s of onesies en organiseer een pyjamaparty. Zorg voor lekkere maskertjes zodat jullie die tijdens een echte chickflick movie op kunnen smeren. Succes gegarandeerd!

High Tea

Een klassieke high tea doet het altijd goed! Maak lekkere zoete en hartige hapjes en eet die samen met je friends op. Het is ook leuk als jullie van te voren samen die hapjes maken en ze daarna op gaan eten. Zorg natuurlijk ook voor lekkere thee en dan slaagt je party sowieso!

Fashionable Feest

Heb jij zin om je volledig op te tutten? Kies dan een fashionable thema voor je feestje. Wat dacht je van naar de disco in een bepaalde dresscode? Alle hotties zullen dan sowieso naar jou en je friends kijken. *fjietfjieuw*

Movie night

Een classic movie night mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Zorg voor een paar superleuke films en natuurlijk voor meer dan genoeg popcorn! Wedden dat jouw feestje dan supergezellig is. Misschien is het wel leuk om een film met veel zang te kijken zoals Pitch Perfect, dan kunnen jullie lekker meezingen.

Escape Room
Niet zozeer een thema, maar wel een superleuke activiteit om op je birthday te doen! Boek een escaperoom samen met je friends en probeer er binnen een bepaalde tijd uit te komen. Superspannend en erg leuk!

Ben je door dit artikel in de partystemming gekomen? In de nieuwe GIRLZ vind je nog meer leuke partytips!

Beeld: 123RF

Lees ook: