Heb jij Élite al gezien? Deze serie vinden wij zo tof! Om deze redenen hebben wij deze spannende Spaanstalige serie gebingewatched.

#1 De taal
Elité is een Spaanse serie, wat betekent dat er dus ook Spaans wordt gesproken. Door deze serie krijg je spontaan zin om deze mooie taal vloeiend te kunnen spreken. Daarnaast kun je niet even wegkijken omdat je de tekst zonder ondertiteling (probably) niet verstaat, dus is het opletten geblazen!

#2 Een heel seizoen
Yas, heel seizoen 1 staat op Netflix! Dat betekent dat je in een keer alle acht de afleveringen kan bekijken. Niks een week wachten op de volgende aflevering, maar gewoon doorklikken naar de volgende. #bingewatchen

 #3 Onderwerpen
In de serie komen belangrijke onderwerpen aan bod. Zo gaat het over twee homo’s, waarvan een streng opgevoede Marokkaanse, een ander personage heeft HIV en er is een tiener zwanger. Daarnaast komen seks, alcohol en drugs ook veel aanbod. Hierdoor schetst de serie situaties die voor veel tieners herkenbaar zullen zijn.

#4 Hot boys
Er spelen superveel hot boys in de serie! Hoe verder je in de serie zit, hoe verliefder je wordt op de personages. En met naar knappe dudes kijken is natuurlijk geen straf, right?

#5 Élite aka Gossip Girl
Was Gossip Girl een van jouw favo series? Dan moet je deze serie absoluut kijken. Veel peeps vergelijken de twee series namelijk met elkaar. Zij zien Élite als de nieuwe Gossip Girl, halleluja!

Beeld: Netflix Media Center

Lees ook: