In de bioscoop draait de ene naar de andere film waarin knappe helden de wereld beschermen tegen het kwaad. Oké, wij meiden kunnen onszelf best redden, maar we zouden het niet heel erg vinden als we door één van deze brave boys gered zouden worden…

Finnick Odair – The Hunger Games
De charmante Finnick is niet alleen een mooie jongen met veel zelfvertrouwen. Maar heeft ook veel voor mensen over, want als er personen in gevaar zijn, redt hij ze met gevaar voor eigen leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harry Potter
Harry heeft alles wat we van een superheld mogen verwachten. Hij is niet snel bang, toont moed en weet zich altijd uit elke situatie te redden. Als je in Harry's buurt bent weet je dus zeker dat jou niks kan overkomen!

 

 

 

 

 

Caleb Rivers – Pretty Little Liars
Caleb lijkt wel de meest perfecte BF ooit. Hij heeft alles voor Hannah over en met zijn computer skills heeft hij de girls al uit veel nare situaties weten te redden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Four – Divergent
De sexy Four lijkt van de buitenkant vrij hard, maar al snel merk je dat hij ook erg lief en respectvol is en de hele tijd een oogje in het zeil houdt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Parker – Spiderman
Overdag is Peter een verlegen jongen, maar midden in de nacht verandert hij in spiderman om het kwaad tegen te gaan. Dat klinkt best mysterieus en sexy, toch?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stefan – The Vampire Diaries
Stefan probeert altijd iedereen om hem heen te beschermen. Misschien een beetje een rare skill voor een vampier, maar zolang je naar hem luistert weet je dat je veilig bent.