plastische chirurgie

6 x childhood celebs die plastische chirurgie hebben gehad

Keek jij vroeger vaak naar Nickelodeon of Disney Channel? Dan hebben wij een leuk weetje voor jou! Wist je dat best veel celebs plastische chirurgie hebben gehad? Wij maakten een lijstje van de meest bekende celebrities voor jou.

#1. Dove Cameron

Je kent Dove Cameron waarschijnlijk als Disney Channel-personage Liv en Maddie. De girl heeft een paar ingrepen gedaan voor ze famous werd. Dove heeft een neuscorrectie uitgevoerd, lipfillers aangebracht én er wordt zelfs gezegd dat ze kuiltjes heeft laten zetten. Damn…

#2. Zac Efron

Whuut… Heeft Zac aka Troy Bolton echt plastische chirurgie gehad? Het zal je verbazen, maar het antwoord is ja! Wil jij weten hoe de boy er nu uitziet? Klik dan hierop.

#3. Ashley Tisdale

Ken jij Sharpay van High School Musical nog? Zij heeft, net als castmember Zac, het mes niet ontweken en deed een neuscorrectie. Ook gaat de girl nu als brunette door het leven.

#4. Jennette McCurdy

Als je een échte Nickelodeonfan bent, dan weet je vast wie Jenette McCurdy is. Zij kwam vroeger vaak op televisie als Sam Puckett en zou een neuscorrectie hebben gedaan op jonge leeftijd.

Sam
Beeld: plasticsurgeryhits.com

#5. Miranda Cosgrove

Niet alleen Sam Puckett had een operatie aan haar neus, ook tegenspeelster Carly Shay onderging dezelfde ingreep.

#6. Victoria Justice

Was jij fan van Victorious? Dan had jij deze zeker niet zien aankomen! Victoria Justice schijnt een neuscorrectie én een borstvergroting te hebben gedaan. De reden hiervoor is omdat ze dan grotere Hollywoodrollen zou krijgen. Wow…

Victoria
Beeld: beforeandafterceleb.com

Beeld: Gregg DeGuire, Getty Images

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen