Disney+

6 x nieuwe films en series die in mei op Disney+ verschijnen

Yay! Er komen weer nieuwe films en series op Disney+ die we vanaf mei kunnen bingewatchen! Wij maakten een lijstje van de zes leukste Disneynieuwkomers.

#1. Cruella

Oeh, vanaf 28 mei zullen we eindelijk de liveactionfilm van onze fave Disney villain Cruella de Vil zien op Disney+. Kun jij ook niet meer wachten op de avonturen van Cruella en de schattige dalmatiërs?

#2. High School Musical: The Musical: The Series – seizoen 2

Ben jij fan van HSM: The Musical: The Series? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Vanaf 14 mei komt seizoen 2 online en kunnen we deze gaan bingewatchen. Heb jij de trailer al gezien?

#3. Rebel

Vanaf 28 mei komt er een nieuwe serie, Rebel, die je op Disney + kunt kijken. Rebel gaat over een girl Annie ‘Rebel’ Bello die advocaat is zonder rechtendiploma. Ze is supergrappig en ook een beetje chaotisch waardoor ze allemaal gekke dingen meemaakt.

#4. Marvel’s New Mutants

Ben jij niet bang voor een beetje bloed? Dan ga jij deze film superspannend vinden! De nieuwe Marvel’s New Mutants is een horror-thriller die zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis waar jonge mutanten worden vastgehouden voor een psychiatrisch onderzoek. Er gebeuren vreemde dingen waardoor ze moeten vechten om te overleven. Op 7 mei kun je samen met je bestie griezelen tijdens deze movie.

#5. Solar Opposites

Ben jij gefascineerd door aliens en tekenfilms? Dan is Solar Opposites iets voor jou! De serie gaat over een familie van aliens die een noodlanding moeten maken op aarde en hier gedwongen moeten leven. De alien Terry raakt obsessed met de aarde, terwijl zijn partner Korvo er een hekel aan heeft. In mei komt er een nieuwe aflevering van het tweede seizoen, spannend!

#6. Star Wars: The Bad Batch

Kun jij ook niet genoeg krijgen van Star Wars movies? Dan kunnen wij jou heel blij maken! Vanaf 5 mei komt er een nieuwe Star Wars uit waarin de experimentele klonen van de Bad Batch hun weg zullen moeten vinden in een snel veranderend universum. Oeh! Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe film.

Beeld: Anadolu Agency, Getty Images

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen