celebs naam

6x celebs die in real life een andere naam hebben

Veel artiesten gebruiken een andere naam om wat meer glamour aan zichzelf te geven of juist om zijn/haar privé-en artiestenleven gescheiden te houden. Wij maakten een lijstje van zes celebs die in real life een andere naam hebben.

#1. Lucy Hale

Lucy Hale kennen we allemaal als Aria Montgomery van Pretty Little Liars. De girl is geboren als Karen Lucille Hale, maar heeft gekozen voor de naam Lucy Hale.

#2. Gigi en Bella Hadid

Modellen Gigi en Bella Hadid zijn super famous om hun beauty. Wist je dat de twee Nederlands zijn? En wist je dat Gigi eigenlijk Jelena Noura Hadid heet en Bella Isabella Khair Hadid? Nope, we neither!

#3. Miley Cyrus

Ook zangeres Miley Cyrus heeft een hele andere naam dan we dachten. Miley is geboren als Destiny Hope Cyrus. How cute!

#4. Bruno Mars

We love Bruno en we kunnen niet stoppen met zijn liedjes op repeat te zetten. De zanger zijn oorspronkelijke naam is Peter Gene Hernandez.

#5. Katy Perry

Wij kennen Katy als iemand die altijd superlief en vrolijk is. Wist je dat de girl eigenlijk Katheryn Elizabeth Hudson heet en niet Katy Perry?

#6. Nina Dobrev

Ook Nina a.k.a. Elena uit Vampire Diaries is geboren met een andere naam. De girl heet officieel Nikolina Kamenova Dobreva. Wat een lange naam…

Beeld: George Pimentel ,Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen