Netflix the society

6x de leukste childhood Netflix-films

Heb jij het gevoel dat jij alle nieuwe films en series al hebt gezien, en dat je niks leuks meer hebt om te kijken? Don’t worry! Wij hebben hier een lijstje vol met leuke films uit je childhood.

1. Sjakie en de chocoladefabriek

Wat is er nou niet leuk aan deze film?! Herleef je droom om ook naar de chocoladefabriek te gaan met deze throwback movie. Welk deel van de fabriek zouden jullie het liefst zelf bekijken? 

Freddie Highmore GIF by Complex - Find & Share on GIPHY

2. Mean Girls

Mean Girls, de ultimate chick-flick die we on repeat kunnen bekijken. Hou jij van drama, revenge en leuke jongens? Met Mean Girls kan het nooit misgaan! 

Mean Girls Fall GIF - Find & Share on GIPHY

3. Madagascar

Een maki die denkt dat hij de koning van de hele jungle is, dat is toch geweldig?! De muziek die ze gebruiken is ook on point. Het is moeilijk om niet blij te worden als je deze film kijkt. 

I Like To Move It Move It GIF - Find & Share on GIPHY

4. Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke)

Ken jij die drie schattige weeskindjes nog, Agnes, Edith en Margo?  En die kleine gele minions dan? Dit is een van de leukste childhood movies ever, die je zeker nog een keer wilt zien! 

Despicable Me GIF - Find & Share on GIPHY

5. Happy Feet

Ergens in het koude Antarctica, in een wereld waar je met liedjes zingen een lover vindt, kan een jonge pinguïn, Mumble, niemand vinden. Hij kan namelijk niet zo goed zingen, maar hij kan wel dansen! Deze hartverwarmende film vol muzikaaltalent is perfect voor een throwback movie night. 

Happy Feet Dance GIF - Find & Share on GIPHY

6. How to Train Your Dragon (Hoe Tem Je een Draak?)

Als je wat meer van actie houdt, dan is dit dé film voor jou. Vechten met draken, avontuur en familie, je krijgt het allemaal in deze film. En hoe schattig is tandloos eigenlijk, vooral als ie probeert te glimlachen!

How To Train Your Dragon Smile GIF - Find & Share on GIPHY

Ga jij vanavond een van deze films kijken? 

Lees ook:

Beeld: Netflix, Giphy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen