Hebben jij en je vriendinnen echt no clue wat jullie soms samen moeten doen en vervelen jullie je snel? Organiseer dan een girls night en probeer deze funny challenges uit. Durven jullie het aan? Let’s go!

De 7 leuke challenges!

#1. Mega balloon challenge
Kruip allemaal in een mega grote ballon, vul hem met lucht en dan is het tijd om funny opdrachten uit te voeren! Enne, probeer nu maar eens te blijven staan.

#2. The Sims challenge
Maak jij ook graag je favoriete celebs of je crush na op The Sims? Challenge dan nu je bestie en maak allebei binnen 1 minuut jullie favoriete YouTuber of celeb na. Als dat maar goed gaat!

#3. 10 seconden challenge

Schrijf allemaal verschillende categorieΓ«n op briefjes, stop ze in een bakje en pak om de beurt een briefje. Nu moet je binnen 10 seconden zoveel mogelijk dingen opnoemen die erbij passen. Hurry up!

#4. Try not to laugh helium challenge

De één gaat helium inademen en de ander neemt een slokje water (zonder doorslikken!). Degene met helium moet de ander proberen te laten lachen. Dus, pak er maar een handdoek bij, want je blijft for sure niet droog!

#5. 5 minute make-up challenge

Pak je favoriete make-up items er maar bij en probeer je in 5 minuten op te maken. Wie de mooiste look maakt wint! Enne, hoe moeilijker je het maakt, hoe leuker het wordt natuurlijk!

#6. De yoga challenge

Voor alle sporty girls (of juist niet!): ga samen met je BFF de gekste yoga poses proberen. Jullie hebben meteen een goede workout gehad Γ©n het is super funny!

#7. Best friend vs. best friend challenge

De grote BFF-test! Bedenk allemaal vragen over jezelf en stel die aan je twee besties. Wie als eerste het goede antwoord geeft krijgt een punt. Vervolgens kan je natuurlijk ook de rollen omdraaien. Zo leer je elkaar nog beter kennen #bestfriendsforever!

Lees ook: