Het is kerstvakantie en dat betekent geen school en huiswerk, maar uitslapen en lekker niks doen. En dat geeft je mooi de tijd om een seriemarathon te houden. Geen idee welke serie je moet kijken? Wij zetten er zeven voor je op een rij!

Verliefd op Ibiza
Verliefd op Ibiza is het vervolg op de gelijknamige film die dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien was. Deze dramaserie volgt de (liefdes)levens van de verschillende Hollandse personages die op Ibiza wonen. Onder andere GTST's Gigi Ravelli, Marly van der Velden en hottie Manuel Broekman zijn in de serie te bewonderen.

New Girl
Wanneer de wat nerdy Jess haar vriendje betrapt met iemand anders, maakt ze het uit en gaat ze op zoek naar nieuwe woonruimte. Zo komt ze terecht in een appartementje met drie single boys: barman Nick, player Schmidt en fitnesstrainer Coach. De drie jongens vinden Jess in het begin maar een rare girl, maar al snel worden ze toch goede vrienden…

Penoza
Wie wel van een beetje misdaad houdt, moet zeker een Penoza-marathon inplannen. De serie speelt zich af in de onderwereld en vertelt het verhaal van Carmen van Walraven de Rue, de vrouw van een beruchte drugsbaron. Wanneer haar man vermoord wordt voor de ogen van hun zoon, verandert Carmens leven volledig. Ze neemt een drastisch besluit en vecht zich een weg naar de top van de misdaad, zodat niemand meer aan de rest van haar gezin durft te komen. Spannend!

The Carrie Diaries
Sex and the City fans opgelet! Carrie Bradshaw is nog steeds op het scherm te zien, dit keer alleen als 16-jarige scholiere in de romantische komedieserie The Carrie Diaries. Deze serie speelt zich af in de jaren 80 en laat zien hoe Carrie omgaat met school, friends, liefde en haar grote droom: voor een blad schrijven in New York.

Hart of Dixie
Hart of Dixie is een dramaserie dat het leven volgt van dokter Zoe Hart. Als er geen werk voor Zoe is in New York, besluit ze toch maar in te gaan op het aanbod van de onbekende Dr. Harley Wilkes. Ze verhuist naar het stadje Bluebell in Alabama om bij hem in zijn kliniek ervaring op te doen. Als ze in Bluebell aankomt, blijkt alleen dat Dr. Harley Wilkes inmiddels is overleden en hij de helft van zijn praktijk aan haar nagelaten heeft… Wow!

Revenge
De spannende serie Revenge vertelt het verhaal van Amanda Clarke, die tegenwoordig door het leven gaat als Emily Thorne. Toen Amanda een klein meisje was werd haar vader naar de gevangenis gestuurd voor iets wat hij niet gedaan had. Als Emily ouder is en erachter komt wie haar vader erin geluisd heeft, keert ze terug naar de Hamptons om wraak te nemen…

The Fosters
The Fosters draait om een gezin dat bestaat uit het lesbisch koppel Stef en Lena en hun drie kinderen Brandon, Jesus en Mariana. Waneer Lena in contact komt met de misbruikte tiener Callie krijgt ze medelijden en biedt ze haar een tijdelijk onderkomen aan bij haar en Stef thuis. Hoe sweet!