vriendinnnen leuke challenges voor altijd beste vriendin jaloers vriendinnen na-aper na-apen vriendin doet arrogant

7x leuke challenges voor jou en je bestie

Wij hebben een lijstje van leuke challenges die je samen met je bestie kunt doen. Sommigen kunnen jullie al via video calling doen, anderen moeten nog eventjes worden uitgesteld tot jullie elkaar weer kunnen zien. Have fun, babes!

#1 Blind opmaken

Pak al je make-up spullen er maar bij, want het is tijd voor een make-over! Doe een blinddoek op en probeer je bestie op te maken. Het resultaat is superlachwekkend.

#2 Whipser loud

Een van jullie zet een koptelefoon op met harde muziek, zodat je niks meer hoort. De andere zegt een zin hardop en degene met de koptelefoon moet raden wat er wordt gezegd. Wedden dat dit niet lukt? De meest gekke dingen worden er geroepen, haha.

#3 Spekke bek

Wie o wie kan de meeste spekjes in zijn of haar mond stoppen en nog steeds Chubby Bunny zeggen?

#4 Geen ja en nee

Zeg je ook zo vaak ja of nee? Bijna op elke vraag is het een makkelijk antwoord. Maar wat als je die woorden ineens niet meer mag zeggen? OMG, dat is moeilijk!

#5 Jakkie

Het is een tijdje geleden een hele hype geweest: de Bean Boozled Challenge. Je hebt verschillende jelly beans. Sommige zijn superlekker… MAAR sommige smaken naar gras of kots, ieuwl! Hopen dat je bestie die pakt, hihi!

#6 – 3,2,1 GO!

Je moet binnen zeven seconden een opdracht uitvoeren bij deze challenge. OMG, moeilijk! Jij verzint er een paar voor je bestie en je bestie voor jou. Wie lukt het om binnen zeven seconden alle opdrachten uit te voeren?

#7 Wat is het?

‘Mondje open, ogen dicht’, die uitspraak ken je vast wel. Jij en je bestie moeten beide voor een paar lekkere (of vieze) ingrediënten zorgen. En dan moet je raden welk ingrediënt er in je mond wordt gelegd. Nu maar hopen dat je bestie lekkere dingen heeft gehaald!

Lees ook: 

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke challenge ga jij als eerst doen?

Gerelateerde artikelen