verkeerde signalen verkering vragen verliefd andere knappe jongens crush leuk

7x tips om je crush te vertellen dat je hem/haar leuk vindt

Het is spannend om je crush te vertellen dat je gevoelens hebt voor hem/haar. Toch is het fijn om een keer je hart te luchten; misschien bloeit er wel iets heel moois uit. Hier zijn wat tips om je crush te vertellen dat je hem/haar leuk vindt.

Geef hints

Als je het heel eng vindt om je crush te vertellen dat je hem/haar leuk vindt, kun je een paar hints geven. Maak oogcontact, plaag je crush een beetje en stuur een flirty berichtje. Kijk hoe je crush hierop reageert. Flirt hij/zij terug?

Geef jezelf een deadline

Vaak stellen we het alsmaar uit om onze crush te vertellen hoe we ons voelen. Not anymore! Geef jezelf een deadline en hou je eraan. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans is dat de situatie nog ingewikkelder wordt dan nu.

Wees zelfverzekerd

Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want het is juist heel spannend om over je gevoelens te praten. Probeer zelfverzekerd over te komen als je je crush vertelt hoe jij je voelt. Het zal het gesprek een stuk makkelijker maken.

No pressure

Er is altijd een kans dat je crush niet dezelfde gevoelens heeft als jij. Zorg ervoor dat je hem/haar niet schuldig laat voelen wanneer dat zo is. Ook wil je hem/haar niet dwingen om direct een beslissing te nemen of te reageren. Geef je crush de ruimte om even na te denken.

Wat als je het niet vertelt?

Zou je het erg vinden als je crush nooit te weten komt dat jij hem/haar leuk vindt? Denk daarover na, want als dat zo is, is het juist verstandig om het te vertellen. Je wil geen spijt krijgen, girl!

The big picture

Dat je crush misschien niet hetzelfde voelt als jij zou jammer zijn, maar dat is niet het einde van de wereld. Je hoeft je tijd dan in ieder geval niet te verspillen aan iemand die niet verliefd is op jou. Er zijn genoeg boys of girls die wel gevoelens voor je zullen krijgen. No stress!

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen