Het huis anubis terug augustus videoland- anubis op videoland

7x zo gaat het met de cast van Het Huis Anubis

Keek jij vroeger ook elke dag naar de serie Het Huis Anubis? Wij waren benieuwd waar de cast van de show nu mee bezig is. Lees snel verder!

Iris Hesseling – Amber

Iris acteert nog steeds, maar ze is ook presentatrice en creatief therapeut. Daarnaast geniet ze van haar dochter Mowi-May en is ze in verwachting van haar tweede kindje. Cute!

Lucien van Geffen – Fabian

We loved de donkere krullen van Lucien! De donkere lokken heeft hij inmiddels ingeruild voor een blonde coupe. Ook heeft hij een superknappe boyfriend.

Vincent Banic – Mick

Vincent heeft na Het Huis Anubis niet stilgezeten en speelt nu in de soapserie Familie. Ook heeft hij een eigen restaurant in Antwerpen, waar hij gerechten uit Kroatië serveert. Yummie!

Liliana de Vries – Mara

Liliana heeft na de serie in verschillende films en series gespeeld; denk aan Mannenharten, Voetbalvrouwen en Hartenstraat. Goed bezig!

Achmed Akkabi – Appie

Achmed Akkabi is nog altijd een succesvolle acteur. Na zijn rol als Appie, speelde hij in films en series als Soof 2, Moordvrouw en Alibi. Nu is hij producer en een van de hoofdrolspelers in de populaire serie Mocro Maffia.

Sven de Wijn – Jeroen

Sven begon na Het Huis Anubis te werken achter de schermen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Daarnaast neemt hij af en toe nog acteerklussen aan. Heb jij hem gespot in Moordvrouw?

Walter Crommelin – Victor

Het enge personage Victor werd gespeeld door Walter Crommelin. De acteur had voordat hij speelde in Het Huis Anubis al vele rollen op zijn naam staan; zijn eerste acteerrol was in 1981. Wow!

Lees ook:

Beeld: Instagram @het.huis.anubis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen