Hoe vaak heb jij wel niet gefantaseerd over je eerste zoen? Met wie zou het zijn en waar? Romantisch op een bankje in het park, of toch achter de fietsenhokken op school? Vast niet op een filmset. Deze celebs kregen hun eerste zoen op de set!

#1. Miranda Cosgrove

De eerste kus van Miranda Cosgrove was met Nathan Kress op de set van iCarly. De actrice begon met acteren toen ze pas 10 jaar oud was!

#2. Victoria Justice

Victoria Justice ontving haar eerste kus op de set van The Suite Life of Zack & Cody. Haar eerste kus was voor de ogen van een live-publiek! Ze kuste met Cole toen ze een gastrolletje had in de serie.

#3. Jason Dolley

Jason Dolleys (van Good Luck Charlie) eerste zoen was een oefenkus met Kay Panabaker op de set van de Disney-film Read it and Weep. ‘It was really cool!’ aldus Jason.

#4. Debby Ryan

Niet alleen Victoria Justice, maar ook Debby Ryan heeft gezoend met Cole Sprouse in de serie The Suite Life. Debby zei: ‘Zoenen met Cole was zo weird, omdat het op een gegeven moment voelde alsof we broer en zus waren.’

#5. Laura Marano

Laura Marano ontving haar eerste kus van Ross Lynch op de set van Austin & Ally. Er gingen roddels rond dat Laura en Ross ook in het echt aan het daten waren met elkaar, maar Laura zegt dat ze hebben afgesproken om niet met elkaar te daten zolang ze tegenspelers zijn.

#6. Mila Kunis

Mila Kunis had haar eerste kus met Ashton Kutcher op de set van That ‘70s Show. Mila was erg zenuwachtig toen ze Ashton moest kussen: ‘Ik dacht: Wat is hij knap! Moet ik met hem zoenen?’ Mila had toen al de kriebels voor Ashton. Hoe cute en romantisch dat ze nu getrouwd zijn en samen een kindje hebben?

#7. Selena Gomez

Selena Gomez kreeg haar eerste kus op de set van The Suite Life of Zack & Cody met Dylan Sprouse. Volgens Selena was het de meest awkward kus ooit, want ze had haar ogen te vroeg dicht gedaan en miste daardoor de helft van zijn mond. Selena: ‘Maar ik was 12 jaar oud en het was toen wel oké!’

#8. Josh Hutcherson

De eerste zoen van Josh was met Charlie Ray op de set van de film Little Manhattan. Josh: ‘Mijn allereerste kus was voor de camera. Ik was 11 jaar oud en mijn ouders waren er ook bij om me te steunen. Ze stonden me aan te moedigen terwijl ik die zoenscène moest doen. Het was zo gênant!’

Lees ook: Zo zien celebs eruit zonder hairextensions