Horror

8x Creepy horrorfilms op Netflix

Halloween komt eraan, wat betekent dat het weer tijd is voor movienights met enge horrorfilms! Op zoek naar enge (en minder enge) films die je thuis van onder een deken op je bank kunt kijken? Deze titels zijn allemaal gewoon op Netflix te vinden! Durf jij de trailers te kijken?

#ALIVE

Oh Jun-U wordt op een dag wakker en ontdekt dat zijn familie zonder hem op vakantie is gegaan. En laat dat nou net de dag zijn dat er wereldwijd een virus uitbreekt dat kannibalisme veroorzaakt. Oh Jun-U zit vast in zijn appartement, terwijl de wereld wordt overgenomen door zombies. Kan hij zichzelf en zijn buurvrouw redden?

THE BABYSITTER: KILLER QUEEN

Dit is het tweede deel van de bekende horrorfilm The Babysitter (die ook op Netflix staat). In dit deel probeert Cole, het voormalige oppaskind van Bee, zijn traumatische ervaringen te verwerken. Niemand gelooft hem behalve buurmeisje Melanie, op wie hij smoorverliefd is. Maar als ze hem overtuigt om mee te gaan naar een feestje, begint de nachtmerrie weer van vooraf aan…

THE PARAMEDIC

Door een ongeluk belandt Angel in een rolstoel terecht, en raakt zo in een depressie. Hij is uit voor wraak, wraak op de vrouw die hem achterliet toen hij haar het hardst nodig had.

HUBIE HALLOWEEN

Liever een Halloween film die niet súper eng is? In Hubie Halloween zorgt Hubie Dubois (Adam Sandler) er elk jaar voor dat er veilig Halloween in zijn stad gevierd kan worden. Door een ontsnapte crimineel en nieuwe buurtbewoner is hij dit jaar extra op zijn hoede. Zodra er mensen beginnen te verdwijnen is Hubie de enige die dit kan tegenhouden. Creepy, maar ook vol humor!

A BABYSITTER’S GUIDE TO MONSTER HUNTING

Nog eentje voor als je niet zo van de extreme horror bent! Wanneer Kelly Ferguson tijdens Halloween met tegenzin gaat oppassen, komt ze terecht in een internationale geheime genootschap van babysitters. Samen doen ze er alles aan om kinderen met bijzondere krachten te beschermen tegen monsters. Samen moeten ze de boogeyman (gespeeld door Tom Felton uit Harry Potter) zien te verslaan.

Hush

Schrijfster Maddie woont in een huisje in het bos en is doof. Wanneer ze een man met een masker voor het raam ziet, sluit ze snel alle ramen en deuren. Helaas is het te laat en doet de mysterieuze man er alles aan om Maddie te vermoorden. Bloedstollend spannend!

The Perfection

Charlotte moet voor haar zieke moeder haar muziekcarrière achter zich laten. Jaren later neemt ze contact op met het hoofd van de academy die ze ooit achterliet en ontmoet ze de getalenteerde leerling Lizzie. Lizzie denkt dat ze vriendinnen is geworden met Charlotte, maar die heeft hele andere plannen…

Rebecca – 21 oktober

Rebecca (Lily James) en haar zomerliefde Maxim zijn tot over hun oren verliefd en besluiten te trouwen. Samen verhuizen ze naar het gigantische huis van Maxim, maar Rebecca leeft hier in de schaduw van Maxim’s eerste vrouw. Haar geest hangt nog altijd in het huis rond…

Deze film verschijnt volgende week op Netflix!

Lees ook:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen