home spa day solo dates skincare gezichtsmaskers thuis maken

8x de leukste solo-dates voor iedere girl

Het is heel belangrijk om af en toe een dagje me-time te hebben. Even lekker relaxen, met met me, myself and I. Nadat jij jezelf verwend hebt, zit je weer vol met liefde voor je leukste friends. Check hieronder de 8 leukste solo-dates.

Museum

Boring? Echt niet! Tegenwoordig heb je hele moderne musea met de tofste tentoonstellingen. Zo kun je nu in het museum van de vrouw de tentoonstelling #modegek bekijken. Deze tentoonstelling gaat over 150 jaar modetrends. Ben je een modelover? Dan kun je dit echt niet missen!

Stedentrip

Een stedentrip is misschien wat spannend in je eentje, maar je hebt even geen last van besties of familie die andere dingen willen doen op vakantie dan jij. Nieuwe plekken ontdekken en even helemaal nergens aan denken. Klinkt goed, toch?

Shoppen

Winkelen in je eentje is a paradise on earth. Zo hoef je op niemand te wachten en krijg je geen afkeurende blik bij het tiende shirtje wat je scoort. Oké, misschien is tien een beetje overdreven, maar shop er gewoon lekker op los!

Lunchen

Wanneer je in je eentje gaat lunchen kun je net zoveel lekkere dingen bestellen als je zelf maar wilt. Geniet van een lekker broodje en bestel nog een stuk taart als toetje. Niemand die dit te weten krijgt, hihi!

Wellnessdag

Plan een heerlijk spadagje buiten de deur! Durf je niet zo goed in je eentje naar de sauna? Hou dan lekker thuis een wellnessdagje.

Bak iets lekkers

Ben je dol op bakken? Haal dan een heerlijke browniemix in huis. Lekker losgaan met de mixer in de keuken en ongegeneerd de overgebleven mix uit de bak lepelen. Niemand kijkt mee dus dat kan gewoon, haha!

Blotevoetenpark

Ditklinkt misschien wat gek, maar het schijnt een hele happening te zijn. Op je blote voeten kun je namelijk verschillende uitdagende wandelroutes afleggen. Onderweg kun je dan hindernisbanen en speciale voetenspelletjes tegenkomen. Zere voeten? Don’t Worry, het park bied voetmassages aan. Na een massage met boomschors, kiezels of kriebelend gras. Voelen je voetjes weer als herboren. Dit is wel een date die je het beste kunt doen als het lekker weer is buiten.

Theater

Bezoek in je eentje een voorstelling die je altijd al hebt willen zien of ga naar de bios voor de nieuwste film. Yes, als je alleen naar zo’n voorstelling of film gaat, heb je geen last van een pratende bestie naast je. #irritant

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Durf jij ook in je eentje op pad te gaan?

Gerelateerde artikelen