fitgirl

9 dingen die je herkent als je een fitgirl probeert te zijn

Je neemt je voor om minstens drie keer in de week te sporten, gezond te eten en alle chocolaatjes en lekkere dingen even niet te nemen, maar toch wil het elke keer niet lukken… Herkenbaar? Deze negen dingen herken jij sowieso als je een fitgirl probeert te zijn!

  1. De avond van tevoren zet je een wekker zodat je op tijd naar de sportschool kan gaan. Als je wekker de volgende ochtend gaat, ligt je bed toch te lekker en besluit je om het sporten nog maar even uit te stellen. Oeps… 
Tired Waking Up GIF by Boomerang Official - Find & Share on GIPHY

2. Hoe meer je jezelf voorneemt om gezond te eten, hoe meer trek je krijgt in alles wat ongezond is. Kan jij er wat aan doen?

Basketball Wives Side Eye GIF by VH1 - Find & Share on GIPHY

3. Als je filmpjes van fitgirls op YouTube en Instagram kijkt, krijg je helemaal zin om dezelfde oefeningen te doen de volgende keer dat je in de sportschool bent. Als je er eenmaal bent, vind je tien minuten lopen op de loopband al zwaar. #sorrynotsorry

Fitness Running GIF by Girlys Blog - Find & Share on GIPHY

4. Je wordt boos op je ouders als er niks lekkers in huis is, terwijl je zelf aan ze hebt gevraagd om even geen chocola en snoep in huis te halen omdat je er anders niet vanaf kan blijven. 

Fist Shake GIF - Find & Share on GIPHY

5. De hele dag gaat het prima met gezond eten, maar ’s avonds kijken die roze koeken, dropjes en ijsjes je wel heel erg aan en dus moet je er wel een paar nemen. Not your fault, right?

Star Trek Bonnie GIF by Alpha - Find & Share on GIPHY

6. Als je eindelijk genoeg moed hebt verzameld om naar de sportschool te gaan, is er wel weer iets wat je tegenhoudt. Je kat is ontsnapt, je band is lek en ga zo nog maar even door. Het kan ook gewoon echt nooit normaal bij jou. *zucht*

Season 6 Ugh GIF by Gilmore Girls  - Find & Share on GIPHY

7. Je moeder begrijpt de boodschap dat je gezond wil eten echt nooit. Zit jij op je druiven te kauwen, komt ze met chips aan. Tja, dan is de keuze snel gemaakt. #oops

Chips Crying While Eating GIF - Find & Share on GIPHY

8. Je hebt allemaal mooie sportkleding besteld, maar het hangt nog met prijskaartje en al in de kast. Misschien tijd om het eens te gebruiken?

Confused Yes Or No GIF by Victoria's Secret PINK - Find & Share on GIPHY

9. Misschien moet je jezelf er maar bij neerleggen dat de lifestyle van een fitgirl niet voor jou is weggelegd en dat daar helemaal niks mee is! Als je zorgt voor voldoende beweging en genoeg gezonde voeding, is het echt niet erg om af en toe een lekkere pizza of een chocoladereep naar binnen te werken! 

Happy Pizza GIF by HelloGiggles - Find & Share on GIPHY

Beeld: Giphy, Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen