kerstdiner familie

9 dingen die je herkent als je met je familie aan het kerstdiner zit

Kerst is je fave time of the year, maar toch zie jij stiekem ook een beetje op tegen de moeilijke vragen die gaan komen tijdens het kerstdiner met je familie. Herkenbaar? Dan herken jij jezelf sowieso in deze negen dingen!

Van tevoren maak jij je al een beetje druk over de vragen die gaan komen. Wat als je daar geen antwoord op weet te geven?

What Are You Doing Reaction GIF - Find & Share on GIPHY

Je tante vraagt standaard of je al een boy- of girlfriend hebt en elke keer heb je daar weer hetzelfde antwoord op. Waarom snapt ze niet gewoon dat je het er niet over wil hebben en dat je het anders zelf wel vertelt?

Kaley Cuoco Penny GIF by The Paley Center for Media - Find & Share on GIPHY

Als je wel iemand leuk vindt, word je meteen helemaal rood. Oh no! Dat heb jij weer…

Jennifer Lawrence GIF - Find & Share on GIPHY

Ook vinden je ouders het nodig om elk jaar gênante herinneringen over je naar boven te halen. Ja mam, we weten nu echt wel dat ik in groep 3 in mijn broek heb geplast op dat partijtje van Loes omdat ik de deur van de wc niet op slot kreeg en toen niet durfde. *zucht* 

Over It Sigh GIF - Find & Share on GIPHY

Je broertje of zusje weet elk jaar weer op je zenuwen te werken. Kan hij/zij niet voor één keer normaal doen in het bijzijn van je familie?!

Cecily Strong Snl GIF - Find & Share on GIPHY

Je vader kan het niet laten om elk jaar even te benoemen dat je een crush had op je buurjongen of -meisje en dat je toen elke dag heel vaak langsliep in de hoop zijn/haar aandacht te trekken. Argh!

Argh GIF - Find & Share on GIPHY

Als je je make-up supermooi hebt gedaan, vraagt de hele familie waarom je zoveel make-up draagt. Als je geen make-up op hebt, vragen ze of je ziek bent. Het is ook nooit goed, right?

Season 3 Drama GIF by NETFLIX - Find & Share on GIPHY

Jij en je nicht(je) zijn blij dat jullie elkaar hebben en jullie wisselen dan ook regelmatig blikken uit aan de tafel. You don’t know what to do without her!

Relief Im So Relieved GIF - Find & Share on GIPHY

Toch vind je stiekem dat je de allerleukste familie ever hebt en je zou ze voor geen goud willen ruilen. Merry Christmas! 

Merry Christmas GIF - Find & Share on GIPHY

Lees ook:

Beeld: Giphy, Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen