The Half of It netflix films

9x films op Netflix die je wil zien als je fan bent van The Kissing Booth

Hele grote kans dat jij The Kissing Booth 2 allang hebt gekeken wanneer je dit lijstje aanklikt. We love that movie en omdat we zo’n fan zijn, verzamelden we negen films die je kunt kijken op Netflix die net zo leuk zijn.

Films op Netflix just like The Kissing Booth

#1. #realityhigh

In deze movie zien we hoe de wat sullige, hardwerkende scholier Dani in haar laatste jaar van high school zit. De girl geeft zichzelf een make-over en trekt de aandacht van een jongen op wie ze al heel lang verliefd is. Dat zorgt een beetje voor problemen, want zijn ex is totally not amused…

#2. Naomi & Ely’s No Kiss List

Naomi en Ely zijn besties en eigenlijk al hun hele leven verliefd op elkaar, ook al is Ely homoseksueel. Ze hebben een ‘No Kiss List’ gemaakt zodat ze niet dezelfde jongens zoenen, maar wanneer Ely met het vriendje van Naomi zoent, zet dat hun vriendschap op het spel.

#3. SPF-18

Penny Cooper is al jarenlang verliefd op hottie Johnny Sanders Jr., maar wanneer ze een muzikant tegenkomt op het strand, weet ze niet meer zo goed op wie ze nou echt een oogje heeft. Pluspunt van deze movie: hottie Noah Centineo verschijnt heel vaak (zonder shirt) in beeld aangezien hij een van de hoofdrollen speelt.

#4. Easy A

Deze film is dan wel ongeveer net zo oud als jij bent, hij is wel superleuk! In Easy A volgen we Olive. Nadat een kleine, onschuldige leugen over het verliezen van haar maagdelijkheid uitlekt, begint haar leven op zijn kop te staan. Oh oh…

#5. A Cinderella Story

Nog zo’n klassieker! In A Cinderella Story zien we hoe Sam begint te chatten met een mysterieuze dude op het internet. Hij blijkt dé hottie van de school te zijn en Sam durft haar ware aard niet aan hem te laten zien, want zij is ‘maar een loser’. Ondertussen woont Sam ook nog bij haar verschrikkelijke stiefmoeder en twee stiefzussen in huis. Arme, Sam…

#6. The Edge of Seventeen

In The Edge of Seventeen speelt Hailee Steinfeld de hoofdrol, Nadine. De girl krijgt net als iedere high school student te maken met lastige dingen: de puberteit in het algemeen én haar oudere broer heeft een relatie met haar bestie. Nadine voelt zich steeds eenzamer tot ze een bedachtzame jongen tegenkomt die daar verandering in brengt. Is alles wel zo erg als het lijkt?

#7. The Last Summer

In deze romantische movie met KJ Apa volgen we een groepje bijna volwassen friends. Het is hun laatste zomer samen, dus tijd om nieuwe relaties te beginnen en hun oude relaties opnieuw te checken voordat ze vertrekken om te studeren.

#8. The F**k It List

Wanneer een prank van een middelbare scholier volledig uit de hand loopt, wordt hij superpopulair. Hij creëert een f**k it-list en moedigt zonder dat hij het in de gaten heeft anderen aan om deze ook te maken. Maar gaat dat wel helemaal goed en had hij het niet beter anders aan kunnen pakken?

#9. The Half of It

Ellie Chu woont samen met haar vader en ze hebben niet zoveel geld. Ellie is slim en helpt haar klasgenoten met hun werkstukken in ruil voor money. Wanneer Paul haar vraagt om een liefdesbrief te schrijven twijfelt ze, want het is superpersoonlijk en het is wel een hele leuke girl… Ze gaat er toch mee akkoord en Ellie komt in een ingewikkelde driehoeksliefdesverhouding terecht.

Lees ook:

Beeld: Netflix / KC Bailey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen