Ben jij een supergrote fan van een ster en zou je helemaal loco gaan als je diegene in het echt zou zien? Dan is dit je kans! MTV is namelijk op zoek naar de allergaafste reactie op een celeb. En nee, je doet niet zomaar mee, maar maakt kans op kaarten voor de MTV EMA 2016. Start screaming in 1,2,3…

Wat moet je doen?
Laat in 60 seconden zien waarom jij naar de MTV EMA 2016 moet. Gil zo hard je kunt, verzin een gekke dansroutine of playback het nummer van je idool zo flawless dat niemand om je heen kan. Niets is te gek, dus zorg dat je bij de audities bent! Deze vinden plaats in Rotterdam Ahoy en zijn toegankelijk voor iedereen boven de 16. Voorafgaand aan de auditie kun je Évos Headphones gebruiken voor een laatste repetitie. Tele2 verzorgt tijdens de fanauditie wifi. De precieze data vind je op de site van MTV.

Wat kun je winnen?
De beste auditanten krijgen tickets voor MTV EMA 2016 op zondag 6 november. En nee, je wordt niet ergens achteraan weggestopt, want er worden zelfs kaarten weggegeven waarbij je direct aan het podium staat én de sterren voor de show langs de rode loper kunt bewonderen. Hoe awesome!