Boef

Rapper Boef en verloofde Selma Omari niet meer samen

Oh no, Boef (26) en zijn (inmiddels dus ex-)verloofde Selma Omari (26) zijn uit elkaar… De geruchten van een breuk gingen al nadat de twee alle foto’s van hen samen op Insta verwijderde, en nu heeft Selma ook bevestigd via haar Insta Stories dat het over en uit is.

Break-up
‘Sinds iedereen het zich afvraagt. Ik ben inderdaad vrijgezel’, schreef Selma in haar Stories. Deze Story verwijderde de girl daarna weer. Boef postte ook iets op zijn Stories, namelijk: ‘Money laat je never in de steek.’ Fans denken dat hij hiermee bedoelt dat Selma hem in de steek heeft gelaten. Het management van Boef heeft in ieder geval bevestigd dat de twee niet meer samen zijn. Sad! De reden van de breuk is niet bekend.

Verloofd
Het koppel was sinds 2019 samen en als kers op de taart vroeg Boef zijn Selma in september ten huwelijk. ‘Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig, zij is de mijne’, schreef de rapper toen bij hun engagement pic op Instagram. ‘We zijn officieel verloofd!’ Helaas is het tot een bruiloft nooit gekomen.

Beeld: Instagram

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen