babe you got this

Boekentip: Babe, you got this.

Ben jij toe aan een nieuw boek, maar weet je niet zo goed waar je moet zoeken? Wij hebben een leuk, inspirerend boek voor je op de plank staan. Heb jij Babe, you got this. al gelezen?

Babe, you got this.

Steeds meer girls zijn op jonge leeftijd al heel succesvol, maar hoe krijgen ze dit voor elkaar? Naast een eigen bedrijf hebben ze vaak ook nog een leuke lover en een druk sociaal leven. Vraag jij je ook weleens af wanneer het jouw tijd is om te shinen? Emilie Sobels en Martje Haverkamp begrijpen je vragen. De girls hebben voor Babe, you got this. meer dan twintig inspirerende, succesvolle girlbosses om advies gevraagd. Hoe wisten zij waar hun kracht lag en hoe hebben zij hun doelen bereikt? Welke misstappen maakten ze en hoe blijven ze trouw aan zichzelf en hun goals? Met de verschillende adviezen van deze powervrouwen schreven de girls Emilie en Martje dit boek, want succesvolle vrouwen helpen elkaar!

Dit klinkt als een supertof boek en misschien wel een opstapje naar your time to shine! Je kunt Babe, you got this. scoren bij AKO voor €20,99.

9789000355617 Fcovr

Lees ook:

Beeld: Ako

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen