#laatstevlog Carry slee

Boekentip: #LaatsteVlog Carry Slee

Ben jij gek op lezen en kijk jij ook supervaak naar vlogs? Wij hebben het perfecte boek voor je gevonden. Heb jij #LaatsteVlog van Carry Slee al gelezen?

#LaatsteVlog Carry Slee 

#LaatsteVlog Carry Slee gaat over Noud en Gijs. De boys trainen voor een marathon in New York. Als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gijs, maar de hele klas maakt hem uit voor lafaard. Behalve Roos, want de girl is stiekem verliefd op hem. Om te bewijzen dat hij geen watje is, gaat Noud met hulp van Roos vloggen en hij haalt extreme stunts uit. Oei! Tegelijkertijd ziet Roos haar fijne leventje veranderen wanneer de dochter van haar stiefvader bij hen komt wonen. Waarom doet ze ineens zo bitchy en wil ze steeds geld lenen? Roos en Noud komen erachter dat ze verstrikt is geraakt in superenge praktijken. Er is maar een manier om alles te bewijzen: het maken van een laatste vlog die de wereld zal veranderen… 

MyPerfectBookLife: Recensie: Carry Slee - #Laatste Vlog

Oei, dit boek klinkt megaspannend. Ga jij #LaatsteVlog van Carry Slee lezen? Je scoort het boek bij bol.com voor maar €14,99.

Wil jij nog een ander boek lezen?Boekentip: Honderd uur nacht Anna Woltz

Beeld: blogmama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen