Britse acteurs worden steeds hotter en beginnen langzamerhand Hollywood over te nemen. Het enige nadeel is dat zij daarvoor hun Britse accent even moeten verruilen voor een Amerikaans accent. Welke acteur rockt volgens jou het best een Amerikaans accent?

Robert Pattinson – Twilight
Hoewel Robert ooit in Harry Potter speelde, vergeten we al vaak dat hij gewoon een Britse boy is! In Twilight zette hij een geweldige rol neer als Edward Cullen, de Amerikaanse vampier.

Ed Westwick – Gossip Girl
Wauw, Ed Westwick heeft zijn Amerikaanse accent helemaal controle. We waren bijna vergeten dat hij uit Engeland komt! Supergoed gedaan.

Andrew Garfield – The Amazing Spiderman
Het vriendje van Emma Stone moest voor The Amazing Spiderman flink oefenen om een Amerikaans accent onder de knie te krijgen.

Kate Winslet – Titanic
Hoewel Kate nu in superveel films Amerikaans praat, was Titanic de eerste film waarin ze haar Britse accent even moest vergeten. Ze werd superberoemd door deze film, dus ze heeft het in ieder geval heel goed gedaan.

Sam Claflin – The Hunger Games: Catching Fire
Sam speelt de hunk Finnick in de nieuwste film van The Hunger Games. Wij zijn in ieder geval helemaal overtuigd van zijn Amerikaanse accent!

Emma Watson – Perks Being A Wallflower
Emma kennen we allemaal als de Britse Hermione. Voor haar eerste film na de Harry Potter-series, stond ze meteen voor een zware klus. Ze moest haar prachtig Brits accent verruilen om de Amerikaanse Sam te spelen. Vind jij dat ze het goed heeft gedaan?

Daniel Radcliffe- Kill Your Darlings
Ook Harry Potter himself moest zijn keurig Brits accent verruilen voor een Amerikaans accent. In zijn nieuwe film Kill Your Darlings laat hij zien dat hij veel meer is dan Harry Potter.

Nicholas Hoult – X-Men
Zoals we bijna allemaal weten heeft Jennifer Lawrence een Brits vriendje genaamd Nicholas Hoult! Nicholas en Jennifer leerden elkaar kennen op de set van X-Men, waar Nicholas zelfs zonder zijn sexy Brits accent Jennifer voor zich kon winnen.