kerstvakantie kerstmarkten

Bucketlist Kerstmarkten

Nog maar één week tot het Kerstmis is! De eerste sneeuwvlokken zijn al gevallen in Nederland en de eerste sneeuwballen zijn gemaakt. Om nog meer in de kerststemming te komen hebben we wat leuke kerstmarkten op een rijtje gezet.

Kerst in de grotten van Valkenburg
Het is een van de meest bezochte Kerstmarkten in Europa. Wanneer je naar deze kerstmarkt gaat kom je in een wereld vol met lichtjes, muziek en verrassingen. De Kerstmarkt is dus compleet gebouwd in de grotten van Valkenburg, dit geeft een goede sfeer.
Vanaf 16 november t/m 23 december

Kerstmarkt in Maastricht
De hoofdstad van Limburg pakt elk jaar flink uit. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van het mooie Maastricht op hoogte door middel van een reuzerad. Ook kan je heerlijk schaatsen of naar beneden sjezen van een reuzeglijbaan.
vanaf 1 december t/m 31 december

Royal Christmas Fair – Den Haag
De naam verklapt het al, deze kerstmarkt belooft een waar spektakel te zijn. Je verwacht niet anders dan dat je wordt verwelkomd door duizenden lichtjes, sfeerverlichting, zachte dekens en dat er versierde kerstkraampjes zijn zover als je maar kunt kijken.
Vanaf 14 december t/m 23 december

Drijvende Kerstmarkt – Leiden
Hier vind je de enige drijvende kerstmarkt in Nederland. De kerstmarkt is opgebouwd op een plateau dat op het water is gelegd in de Nieuwe Rijn is de kerstmarkt opgebouwd. Er staan maar liefst 75 chalets op en hier vind je alles wat je nodig hebt om (jouw kerstfeest perfect te maken)  OMG, awesome
Vanaf 14 december t/m 25 december

Ice*Amsterdam & Het Amsterdamse Winterparadijs
Het Museumplein wordt in december omgetoverd in een magisch winterwonderland, met schaatsbaan en kerstmarkt. Je vindt hier de gebruikelijke kerstactiviteiten en spelletjes, vermaak en festiviteiten. Met het Rijksmuseum op de achtergrond krijg je gelijk een wonderbaarlijk spektakel.
Vanaf 17 november t/m 3 februari

Beeld: Unsplash

Lees ook: 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij al een keer naar een Kerstmarkt geweest?

Gerelateerde artikelen