Camila Mendes GIRLZ posters

Camila Mendes is onze nieuwe GIRLZboss

Yeaaah, de nieuwe GIRLZ ligt in de winkelschappen of op je deurmat! Dit keer staat de popular girl Camila Mendes als GIRLZboss op de cover. We love it.

We kunnen natuurlijk wel 100 redenen bedenken waarom je snel naar de winkel moet rennen om het #GIRLZgoforit issue te scoren, maar wij hebben de beste tien voor je op een rijtje gezet. Let’s go!

#1 Camila Mendes staat op de cover. Do we need to say more? De Riverdale-girl vertelt over haar rol in de populaire serie, hoe vaak ze verhuisd is (heel vaak!) en over belangrijke routines in haar drukke leven.

#2 Dit issue staat in het teken van leren, want ook al is dat misschien een beetje raar in deze tijd: het moet vaak toch gebeuren. Wij helpen je op weg met een handige weekplanner!

#3 Shop ‘till you drop! Shop nieuwe T-shirts uit onze statement shopping of vul je bureau met toffe stationary.

#4 Drie meiden vertellen over hoe zijn in aanraking kwamen met loverboys. Heavy…

#5 Weet jij niet goed welke studie bij jou past? Je komt erachter met de quiz.

#6 Benieuwd wie er op de posters staan? Check het in dit lijstje.

#7 Helaas moeten we voorlopig even binnenblijven, maar zodra je weer feestjes mag geven, hebben wij het ultieme ‘throw the perfect party’-artikel voor je.

#8 Wist je dat er bepaalde etenswaren supergoed zijn voor je hersenen? We zetten ze op een rijtje en geven je ook meteen fijne yogaposes om tot rust te komen.

#9 In de DokterGIRLZ vind je alles over autisme. Wat is het? Hoe ga je ermee om? En ook een leuke Netflix-tip!

#10 Last but not least. Mila* (19) deelt haar verhaal met ons. ‘Als ik geen seksfilmpjes zou maken, zou hij mijn broertje wat aandoen.’

Heb jij een abonnement of koop je het nieuwste nummer met Camila Mendes als covergirl in de winkel of online? Let us know!

Lees ook:

Beeld: Lisa de Wolf / Anika Verstraete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij de nieuwe GIRLZ al?

Gerelateerde artikelen