Love Island cast

Cast Love Island UK krijgt meer diversiteit

Reality-programma’s zijn een van onze grootste guilty pleasures, maar we missen soms een beetje diversiteit. Gelukkig komt daar nu verandering in: de nieuwe cast van Love Island UK bestaat uit mensen in all shapes and sizes!

Cast Love Island Uk

In programma’s als Love Island en Ex on the Beach zijn vaak superknappe mensen te zien met een superslank figuur. Niet echt hoe de samenleving eruitziet en je wordt er soms best onzeker van. De producent van Love Island UK maakte afgelopen week bekend dat de cast van dit seizoen meer diversiteit moet hebben. De zoektocht naar kandidaten voor aankomend seizoen wordt daarom nog even verlengd, want ze willen de perfecte groep samenstellen. De cast wordt inclusiever en herkenbaarder voor de kijkers. Het is de eerste keer dat dit programma hier rekening mee houdt.

Tinder

Love Island gaat ook een nieuwe manier van casten gebruiken voor aankomend seizoen. Dit gaan ze doen via Tinder. Als single kunnen mensen in the UK het Love Island profiel liken, wordt hun Tinder-profiel doorgestuurd naar het castingteam. Zij gaan vervolgens bekijken of je geschikt bent om mee te doen.

Bron: Beautify.nl / Beeld: Love Island, ITV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen