Als wij voor een film een knappe acteur gepassioneerd moesten zoenen, zouden we zo halsoverkop verliefd worden! Logisch dat er heel wat celebkoppels zijn die op de set als een blok voor elkaar vielen. Wij hebben een aantal bekende koppels voor jou op een rijtje gezet!

Miley Cyrus & Liam Hemsworth
Deze twee werden verliefd op de set van The Last Song in 2009. De relatie was veelbelovend, want de twee verloofden zich in juni 2012. Maar helaas, zoals we allemaal weten, zijn de twee nu officieel uit elkaar! No happy ending voor Miley & Liam.

Kristen Stewart & Robert Pattinson
Ons Twilight-koppel Bella en Edward vonden ook de liefde in het echte leven. Na lang ontkennen maakten de twee toch bekend dat ze samen waren. Ook dit sprookje kreeg geen happy ending, want Kristen bleek een affaire te hebben. De twee probeerden het daarna nog, maar helaas liep dat op niks uit!

Channing Tatum & Jenna Dewan
Zij ontmoetten elkaar op de set van de film Step Up. Al snel werden ze smoorverliefd. In 2011 speelden ze ook samen in de film 10 Years. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ze een prachtig dochtertje.

Nina Dobrev & Ian Somerhalder
Tijdens de hitserie Vampire Diaries vielen deze twee voor elkaar. Drie jaar lang waren ze supergelukkig en iedereen was gek op dit stel. Toch kwam in mei dit jaar het schokkende nieuws dat de twee uit elkaar gingen. How sad!

Vanessa Hudgens & Zack Efron
Zack en Vanessa ontmoetten elkaar tijdens de opnames van High School Musical. Vanaf 2005 werd al druk gepraat over of deze twee een stel waren, maar het bleef onduidelijk wanneer ze nu officieel een setje werden. Ze leken het perfecte Disney-koppel, maar helaas gingen de twee uit elkaar in 2010.

Emma Stone & Andrew Garfield
Voor dit jonge Hollywood-stel was het liefde op het eerste gezicht op de set van The Amazing Spider-Man. De twee zijn nog steeds erg happy met elkaar en spelen ook weer samen in het vervolg van The Amazing Spider-Man.

Taylor Lautner & Marie Avgeropoulos
Taylor en Marie spelen een stelletje in de aankomende film Tracers. Blijkbaar was Marie totally โ€˜Team Jacobโ€™, want al snel werden de twee buiten de set ook verliefd.

Jennifer Lawrence & Nicholas Hoult
Tijdens X-men: First Class sloeg de vonk over tussen Jennifer en Nicholas. De acteurs kregen snel een relatie, maar afgelopen januari gingen de twee helaas uit elkaar. Maar Jennifer kwam erachter wat ze miste en in augustus werd bekend dat de twee weer aan het daten zijn. Hoe leuk!

Mila Kunis & Ashton Kutcher
Jaren geleden speelden de twee in de hitserie That 70โ€™s Show. Hier speelden ze een stelletje, maar in real life bleven ze altijd vrienden. De droom van superveel fans kwam vorig jaar april uit toen bekend werd dat Mila en Ashton aan het daten waren! De twee zijn nog steeds heel gelukkig samen.
ย