Celebs die voor elkaar gevallen zijn

Celebs werken soms maandenlang samen en dan kan de vonk overslaan. Riverdale acteurs Camila Mendes en Charles Melton zijn samen gespot op een date. En er werd volgens getuigen zelfs gezoend. Romantic! Bij veel celebs sloeg de vonk over op werk, check snel bij wie..

Love is on the set
Cole Sprouse en Lili Reinhart spelen een setje in Riverdale, maar ook in het echte leven zijn de twee smoorverliefd op elkaar. Cute!

Cole Sprouse Kiss GIF - Find & Share on GIPHY

Lovebirds
In 2010 kwam de film The Last Song uit waar Miley Cyrus en Liam Hemsworth de hoofdrol in spelen. Het was liefde op het eerste gezicht! Ze zijn ze een tijdje uit elkaar geweest, maar ze zijn nu weer helemaal in love. Ze zijn zelfs verloofd!

https://giphy.com/gifs/cute-kiss-lXYfjIolLaYNO

Not anymore
Ook bij Kristen Stewart en Robert Pattinson sloeg de vonk op de set over. Zij waren samen te zien in Twilight. Helaas zijn ze inmiddels uit elkaar.

https://giphy.com/gifs/kristen-stewart-robert-pattinson-crwQOVkQtipTa

Dancing with your love
Jenna Dewan en hot boy Channing Tatum zijn dé stars van Step Up. Terwijl iedereen die de film keek verliefd werd op hen, vielen zij voor elkaar. Ze zijn lang bij elkaar geweest, maar zijn inmiddels gescheiden. So sad.

https://giphy.com/gifs/channing-tatum-jenna-dewan-channingtatumedit-S4NYvDEog9OJq

Romantic
Tijdens de opnames van The Notebook werden Ryan Gosling en Rachel McAdams verliefd op elkaar. Het stel won een MTV Movie Award voor hun regenkus. Ze hebben vier jaar lang een relatie gehad.

Ryan Gosling Hug GIF - Find & Share on GIPHY

 

Beeld: Giphy/123RF

 

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is jouw celeb crush?

Gerelateerde artikelen