Wij beginnen deze zomerse dag met een supersunny nieuwtje! De trailer van de nieuwe film Elvy’s Wereld So Ibiza is namelijk uit! And we love it!

De nieuwe film gaat over Elvy, een meisje dat heel mooi kan tekenen. Ze maakt modetekeningen en wil graag de Future Fashion Awards winnen op Ibiza, maar dat is natuurlijk een hele klus! Ze ontmoet een hele hoop mensen: van wereldberoemde dj’s en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon. Het wordt het avontuur van haar leven, maar niet alles loopt zoals ze zich had voorgesteld.

In deze awesome movie komt het boek van Jill Schirnhofer tot leven: Elvy’s eigen wereld: So boho. Naast Jill zelf zit de film vol met andere bekende Nederlanders. Wat dacht je van hottie Buddy Vedder of de lovely May Hollerman, die de hoofdrol speelt. Maar ook Sylvie Meis, Nienke Plas, Irene Moors, Kalvijn, DΓ©fano Holwijn, Claartje Rose, Rutger Vink, Femke Meines, Sarah Naute, Stephanie van Eer, Djamila en Bibi spelen een rol in de film. Hoe awesome is dat?!

Wij kunnen niet wachten tot de film in de bioscopen draait op 26 september, maar tot die tijd genieten we gewoon van deze zonnige Ibiza-vibe trailer!

 

Beeld: Instagram @elvyswereld