Yay, in het winterboek van GIRLZ geven wij vier keer de HP Sprocket mini-printer weg. Maar niet alleen wij zijn fan van de fotoprinter, it-girl Claartje Rose deelt ook supergraag haar herinneringen met de handige gadget!

Video: Lieve Mama

Vandaag lanceert Claartje Rose, een video als ode aan haar moeder en alle mooie herinneringen die ze samen hebben. De video is het resultaat van een samenwerking tussen de girl en HP. De vid draait om het tastbaar maken van je herinneringen. Die blijven nu nog te vaak verstopt op de smartphone of op social media. De video speelt zich af in in Florence, waar Claire, haar moeder en haar zusje met de HP Sprocket hun mooiste herinneringen tot leven brengen! Zo cool!

Claartje Rose: ‘Een paar maanden geleden heb ik een HP Sprocket cadeau gekregen. Ik vond het zo’n te gekke gadget dat ik HP zelf heb benaderd voor een samenwerking. Voor mijn werk ben ik eigenlijk constant online bezig en de Sprocket deed mij beseffen dat het gevoel om een foto daadwerkelijk in je handen te hebben bijna niet te evenaren is. Iedereen bewaart z’n foto’s tegenwoordig op een smartphone, maar we doen er verder helemaal niets meer mee en dat is zonde.’

Winnen

Wil jij zo’n toffeΒ HP Sprocket fotoprinter winnen voor jou en je bestie? Doe dan snel mee aan onze winactie. Live it, love it, print it! #reinventmemories.

Lees ook: